Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
realtime gegevensoverdracht
#1
Voor degenen onder u die het niet weten, de Consumer Electronics Show (CES) is een innovatieve beurs die elk jaar de mogelijkheid biedt aan fabrikanten en pioniers om unieke technologische vooruitgang te presenteren. Alles van kleine bedrijven en individuen tot industrie titanen is hier geldig.

Allerlei technologie wordt gepresenteerd - van voertuigen tot 3D-printen, slimme steden ... en Nike Cortez Womens natuurlijk ons ??onderwerp, draagbare technologie. Samsung heeft een aantal verbazingwekkende verklaringen afgelegd die ons interesseerden.

Wacht ... wat heeft Samsung te maken met hardlopen?

Schoenen. Slimme.

Ze hebben al laten Nike Air Pegasus 83 Femme zien dat ze in staat zijn om Internet of Things (IoT) te implementeren op vrijwel elk bedrijf dat ze willen. Het komt voor dat ze begonnen met uitbreiden op de markt voor hardloopschoenen. Hoewel hun voorstel slechts een (gepatenteerd) prototype is en niets officieel is bevestigd, hebben we een idee van wat er gaat komen.

De uitrusting die je nodig hebt, is vergelijkbaar met die van een nieuwe moeder, zoals een joggwagen, een goede sport-bh en een stevig paar hardloopschoenen. Andere dingen om over na te denken is waar het water te zetten. Naarmate uw kinderen ouder worden, kunnen ze ervoor kiezen om op Nike Air Max 90 Herren de fiets of rollerblade te rijden terwijl u rent. Een kameelrug vol water is gemakkelijker te dragen dan individuele flessen.

Een eerste hulp-set is nodig als je kinderen ook naast je fietsen. Dit kan zo simpel zijn als een paar Asics Gel Lyte 3 Mujer bandaids en wat antibacteri?le crème. Het hoeft helemaal niets speciaals te zijn, alleen iets om schrammen op te lossen voor het geval je kind een knie krabt.

Hoe jong is te jong om te rennen?
Wil je met je familie marathons uitvoeren, maar weet je niet zeker of je kinderen oud genoeg zijn? Marathons hebben verschillende toelatingseisen, sommige hebben een minimumleeftijd van 14 en sommige hebben geen uitsluiting zolang er toestemming van de ouders is.

De International Marathon Medical Directors Association heeft een verklaring vrijgegeven waarin wordt geadviseerd om kinderen jonger dan 18 jaar met volledige marathons te helpen. De redenen zijn gecentreerd rond de fysieke en psychologische stress die een marathon heeft voor het lichaam van een kind.

Artsen zijn echter wel heen en weer gegaan over de voordelen versus de schade op jonge leeftijd. De beste gok is om met uw kinderarts te praten over hardlopen, de kilometerstand en hoe vaak uw kind het kan doen.

Alles wat tot nu toe is onthuld, is dat de sensor enkele slimme functies zal activeren. Deze functies zijn kennelijk gericht op het verbeteren van de hardloopprestaties. We weten gewoon nog niet hoe. Veel suggesties zijn gericht op stappentellers, druksensoren, cardiale functies, pronatiehulpmiddelen en algemeen inzicht in runs.

Het is zeer waarschijnlijk dat deze versie wordt geleverd met een mobiele applicatie als een manier om de verzamelde gegevens te extraheren en te visualiseren. We kunnen zelfs een realtime gegevensoverdracht zien naar onze mobiele telefoons, met tips over onze hardloopvorm, het bewegingsbereik, tempo, snelheid en andere factoren die zullen veranderen op basis van onze gestelde doelen.

Misschien meer dan een hardloopschoen ...

Houd in gedachten dat we het hebben over Samsung, 's werelds grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie, producent van consumentenelektronica en chipmaker (gemeten tegen de inkomsten van 2017). Er bestaat niet zoiets als een klein Samsung-project. Als ze iets maken, is het waarschijnlijk enorm.

We verwachten dus veel meer dan alleen een chip die ons vertelt hoe we lopen. Gezien het bedrijf waar we het over hebben, Nike Air Max Command Damen zal Artificial Intelligence (AI) waarschijnlijk zijn rol spelen in het project. Dit betekent dat de schoen van ons en onze prestaties zal leren en nauwkeurige conclusies zal trekken over wat het beste is voor ons lichaam.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)